Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Lära SO - nytt läromedel i SO för årskurs 1–3

Lära SO

– en efterlängtad nyhet för lågstadiet

Äntligen kommer det som lärare länge efterfrågat: ett nyskrivet läromedel i SO som gör det både möjligt och enkelt att individ­anpassa undervisningen.

Idén till Lära SO kommer direkt från lärarkåren, ett heltäckande läromedel för lågstadiet som möter varje elev på precis rätt nivå. Lära SO är uppbyggt efter en tydlig struktur som erbjuder både befästande repetition och fördjupning utifrån behov. Progressionstanken genomsyrar hela läromedlet och gör det lätt att individanpassa undervisningen. Det handlar om allt från struktur, textmängd och innehåll till självskattning och diagnosmaterial som underlättar bedömningar och individanpassningar. 


Lära SO åk 2

Årskurs 2

 

 

Kommande

Lära SO åk 3

Årskurs 3

 

 

Kommande

Kortpresentation av författaren LindaEngvall

Linda Engvall är utbildad F–6 lärare och läromedelsförfattare och har under flera år arbetat som förstelärare i SO. Linda har skrivit läromedel i SO och SV, ofta med inriktning på värdegrundsarbete.

Kortpresentation av författaren Annica Hedin

Annica Hedin är författare på heltid och har skrivit en lång rad läromedel i SO för både låg- och mellanstadiet. Hon har stor vana att skriva lättläst och intresseväckande. Annica skriver också barnböcker.

Individualisering och progression

Progressionstanken genomsyrar hela läromedlet och gör det lätt att individanpassa undervisningen. Det handlar om allt från struktur, textmängd och innehåll till självskattning och diagnosmaterial som underlättar bedömningar och individanpassningar.

Färdigt stödmaterial att använda i klassrummet

Med Lära SO får du ett verkligt heltäckande stöd i undervisningen. Förutom grundbok, arbetsbok och lärarhandledning ingår ett gediget extramaterial med planeringsstöd, diagnosmaterial och stödmallar. 

Du får också hjälp att planera och variera dina lektioner. Lärarhandledningen innehåller flera olika förslag på övningar som är kopplade till det kapitlets specifika ämne. Vissa aktiviteter är tips på ämnesintegrerade övningar.

 

 

 


Lär dig mer om Lära SO och hör författaren Linda
berätta om tankarna bakom materialet och om hur man arbetar med det.