Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Den sociala människan

Sociologi för gymnasiet

Den sociala människan är ett helt nytt, heltäckande läromedel för gymnasieskolans kurs i sociologi. Med ett lättfattligt språk presenterar faktaboken hur samhället formar människor till samhällsmedlemmar och hur människor tillsammans formar och utvecklar samhällen. I det separata arbetshäftet får eleverna lära sig hur de arbetar konkret med sociala frågor.

ELEVPAKET
Digitalt läromedel och bok i smarta paket.

Elevpaketet till Den sociala människan består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok. Det digitala läromedlet ger dig och dina elever flera verktyg så att du kan planera en varierad undervisning. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.

I det digitala läromedlet finns hela bokens innehåll inläst med autentiskt tal och textföljning.  Det finns kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar och interaktiva uppgifter som gör det möjligt för eleverna att arbeta självständigt och flexibelt. Eleverna kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

LÄRARPAKET
Frigör tid från din planering och dina förberedelser

Lärarpaketet till Den sociala människan består av digitala resurser och ett tryck lärarmaterial, som underlättar din planering och dina förberedelser. I det tryckta lärarmaterialet ingår bland annat kommentarer, faktafördjupningar och stöd för formativ bedömning. De digitala resurserna ger dig tillgång färdiga presentationer, diagnostiska test och provförslag som du enkelt kan använda i din undervisning. Lärarpaketet ger dig även tillgång till elevernas digitala läromedel. Tre lärare kan dela på ett lärarpaket, med samtidig tillgång via egna inloggningar...


Den sociala människan