Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Ingen bild

Ingegerd Sjöholm

Kapitelförfattare

Ingegerd Sjöholm, lektor och docent i livsmedelsteknik vid Institutionen Livsmedelsteknik, Lunds tekniska högskola vid Lunds universitet. Ingegerd disputerade 1986 på ett arbete om torkning av värmekänsliga livsmedel vid låga temperaturer. Hennes forskning spänner över teorier och tillämpningar av hur vatten, värme och kyla transporteras och breder ut sig i våra livsmedel vid tillagning av mat både i det lilla köket och vid industriell produktion. Ingegerd har under alla år arbetat med forskning och utvecklingsprojekt inom områdena frukt, bär, grönsaker och cerealier längs hela kedjan från skörd till tillgängligheten av näringsämnena i kroppen. Ingegerd har samtidigt undervisat civilingenjörer och högskoleingenjörer inom Lunds universitet samt gett externa kurser om livsmedelstekniska processer för nutritionister, agronomer, lantmästare och entreprenörer som vill starta egen småskalig livsmedelsproduktion.

Ingegerd Sjöholm, lektor och docent i livsmedelsteknik vid Institutionen Livsmedelsteknik, Lunds tekniska högskola vid Lunds universitet. Ingegerd disputerade 1986 på ett arbete om torkning av värmekänsliga livsmedel vid låga temperaturer. Hennes forskning spänner över teorier och tillämpningar av hur vatten, värme och kyla transporteras och breder ut sig i våra livsmedel vid tillagning av mat både i det lilla köket och vid industriell produktion. Ingegerd har under alla år arbetat med forskning och utvecklingsprojekt inom områdena frukt, bär, grönsaker och cerealier längs hela kedjan från skörd till tillgängligheten av näringsämnena i kroppen. Ingegerd har samtidigt undervisat civilingenjörer och högskoleingenjörer inom Lunds universitet samt gett externa kurser om livsmedelstekniska processer för nutritionister, agronomer, lantmästare och entreprenörer som vill starta egen småskalig livsmedelsproduktion.