Gun-Britt Reivell
Kapitelförfattare
Gun-Britt Reivell, hushållstekniker, hushållslärare, kostekonom samt universitetsadjunkt. Gun-Britt har undervisat vid Institutionen för kostvetenskap, Umeå universitet framförallt i livsmedelsvetenskap med matlagningsteknik och i momentet måltidsservice med produktion. Före tjänsten vid Umeå universitet tjänstgjorde Gun-Britt som kostekonom inom storhushålls- och restaurangverksamhet i både privat- och i landstingsregi. Vidare har hon under en längre tid arbetat som hushållslärare på grundskola, gymnasieskola och i vuxenutbildning. Vid en anställning på Västerbottens Hushållningssällskap arbetade hon med ett projekt som syftade till småskalig tillverkning av närproducerade livsmedel.
Gun-Britt Reivell, hushållstekniker, hushållslärare, kostekonom samt universitetsadjunkt. Gun-Britt har undervisat vid Institutionen för kostvetenskap, Umeå universitet framförallt i livsmedelsvetenskap med matlagningsteknik och i momentet måltidsservice med produktion. Före tjänsten vid Umeå universitet tjänstgjorde Gun-Britt som kostekonom inom storhushålls- och restaurangverksamhet i både privat- och i landstingsregi. Vidare har hon under en längre tid arbetat som hushållslärare på grundskola, gymnasieskola och i vuxenutbildning. Vid en anställning på Västerbottens Hushållningssällskap arbetade hon med ett projekt som syftade till småskalig tillverkning av närproducerade livsmedel.