Matlagning

Skickas följande arbetsdag

476 kr

inkl moms

Läs mer Stäng

Matlagning är en metodhandbok med alla grundläggande tillagningsmetoder som förekommer i ett rationellt kök: pochera, koka, bräsera, steka, fritera osv. Här finns även de metoder som har utvecklats som en följd av den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken. Även recept – såväl klassiska som moderna – presenteras här, alltifrån typiska svenska sillinläggningar till ostar och varma och kalla desserter. På ett kortfattat och enkelt sätt behandlas grundläggande produ...

Information

ISBN:

9789144060521

Utgivningsår:

2001

Revisionsår:

2010

Artikelnummer:

30171-03

Upplaga:

Tredje

Sidantal:

422

Författare

Jan-Erik Hallberg

Anders Hjelmberg

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer