Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Ärendehandledning inom skola, vård och omsorg

Skickas följande arbetsdag

Denna bok handlar om ärendehandledning till personal som arbetar med barn och vuxna med funktionsnedsättningar som autism, adhd och intellektuell funktionsnedsättning. Ärendehandledning av detta slag skiljer sig från den form av handledning som är vanligast i Sverige, det vill säga processhandledning. Ärendehandledning har en tydligt metodstödjande och utbildande karaktär. Bra ärendehandledning tillför personalen kunskap de tidigare inte haft om metod och om funktionsnedsättningar. I boken d...

Läs mer

Denna bok handlar om ärendehandledning till personal som arbetar med barn och vuxna med funktionsnedsättningar som autism, adhd och intellektuell funktionsnedsättning. Ärendehandledning av detta slag skiljer sig från den form av handledning som är vanligast i Sverige, det vill säga processhandledning. Ärendehandledning har en tydligt metodstödjande och utbildande karaktär. Bra ärendehandledning tillför personalen kunskap de tidigare inte haft om metod och om funktionsnedsättningar. I boken diskuteras bland annat: • hur handledaren kan stödja personalen i att skapa förhållningssätt som stärker trivsel och utveckling hos verksamhetens huvudpersoner • hur handledaren kan stödja en synvända hos personalen • hur handledaren kan tillföra den kunskap personalen behöver för att skapa rätt förhållningssätt • hur olika svårigheter i denna typ av handledning kan överkommas. Målgruppen för boken är handledare för personal inom skola, vård- och omsorg samt utbildare och studenter på handledarutbildningar.

Stäng

Som en tydlig, klar och användarvänlig guide kan denna bok varmt rekommenderas till handledare som arbetar med personal som möter individer med olika funktionsnedsättningar.

Information

Illustratör:

Hanna Burnesson

ISBN:

9789144121628

Utgivningsår:

2020

Artikelnummer:

39739-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

184
 ;