Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Demensguiden

Förhållningssätt och åtgärder i demensvården

Skickas följande arbetsdag

Demensguiden är en ”förstahjälpenbok” som kan användas i mötet med personer med demenssjukdomar. Bokens huvudbudskap är att hälso- och sjukvårdspersonal måste ha god kunskap om personen med demenssjukdom. De måste veta vad demenssjukdomen innebär och inte minst måste de kunna kartlägga kognitiv svikt och resurser för att ge individuellt anpassad behandling, vård och omsorg. Boken riktar sig primärt till studerande vid hälso- och sjukvårdsutbildningar på både grundnivå och avancerad nivå. Äve...

Läs mer

Demensguiden är en ”förstahjälpenbok” som kan användas i mötet med personer med demenssjukdomar. Bokens huvudbudskap är att hälso- och sjukvårdspersonal måste ha god kunskap om personen med demenssjukdom. De måste veta vad demenssjukdomen innebär och inte minst måste de kunna kartlägga kognitiv svikt och resurser för att ge individuellt anpassad behandling, vård och omsorg. Boken riktar sig primärt till studerande vid hälso- och sjukvårdsutbildningar på både grundnivå och avancerad nivå. Även kliniskt verksamma och närstående kan ha nytta av boken.

Stäng

Boken är välskriven med lättillgängligt språk, innehållsrik och den ger ett mycket värdefullt helhetsperspektiv för vårdande insatser.

Information

Författare:

Kirsti V Solheim

Översättare:

Mia Ruthman

ISBN:

9789144121284

Utgivningsår:

2019

Artikelnummer:

39706-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

432
 ;