Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Anatomi

En fotografisk atlas

Skickas följande arbetsdag

Denna atlas ger en fascinerande och verklighetstrogen inblick i den mänskliga kroppens uppbyggnad. Färgfoton ger en oöverträffat autentisk återgivning av kroppens regioner, organ och strukturer. Boken är unik, inte enbart på grund av fotografierna, utan även genom att den på ett överskådligt sätt kombinerar preparat, grafik och avbildningar av viktiga detaljer, både ytligt och på djupet. Anatomi är ett kliniskt inriktat, användarvänligt uppslagsverk, som innehåller mer än 1 200 avbildningar....

Läs mer

Denna atlas ger en fascinerande och verklighetstrogen inblick i den mänskliga kroppens uppbyggnad. Färgfoton ger en oöverträffat autentisk återgivning av kroppens regioner, organ och strukturer. Boken är unik, inte enbart på grund av fotografierna, utan även genom att den på ett överskådligt sätt kombinerar preparat, grafik och avbildningar av viktiga detaljer, både ytligt och på djupet. Anatomi är ett kliniskt inriktat, användarvänligt uppslagsverk, som innehåller mer än 1 200 avbildningar. Det har gjort den till världens mest spridda fotoatlas, tillgänglig på mer än 20 olika språk, och nu även på svenska. Boken vänder sig till studerande på grundläggande och avancerad nivå inom hälso- och sjukvårdsutbildningarna, exempelvis sjuksköterske-, läkar- och fysioterapeututbildningarna.

Stäng

På en anatomiatlas på professionell/akademisk nivå ställs en mängd krav/…/Johannes W. Rohen och kollegor lyckas härvidlag. De fotografiska illustrationerna är både till antal, klarhet och detaljrikedom svårslagna och de traditionella ”dissektionspreparaten” är kompletterade med många kreativa presentationer.

Information

Översättare:

Öyvind Vågen

ISBN:

9789144118192

Utgivningsår:

2018

Artikelnummer:

39474-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

548
 ;