
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer

Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
Den här boken finns tillgänglig som e-bok på Studora.
På Studora kan du köpa tidsbegränsad åtkomst till denna och många andra e-böcker. Du får tillgång direkt och kan även ta del av tjänstens smarta studieverktyg.
Information
- Författare:
- Herluf Thougaard Rene Møller Madsen Julie Just Munch Anette Kamuk
- Översättare:
- Anna Blücher
- Språk:
- Svenska
- ISBN:
- 9789144160368
- Utgivningsår:
- 2001
- Revisionsår:
- 2023
- Artikelnummer:
- 7449-03
- Upplaga:
- Tredje
- Sidantal:
- 459
Information
- Författare:
- Herluf Thougaard Rene Møller Madsen Julie Just Munch Anette Kamuk
- Översättare:
- Anna Blücher
- Språk:
- Svenska
- ISBN:
- 9789144181417
- Utgivningsår:
- 2001
- Revisionsår:
- 2023
- Artikelnummer:
- 7449-SB03
- Upplaga:
- Tredje