Mat och ätande

Sociologiska perspektiv

Skickas följande arbetsdag

281 kr

inkl moms

Läs mer Stäng

Alla människor äter och alla samhällen måste föda sin befolkning. Därav är samhällsvetenskapliga perspektiv för att förstå matens funktioner bortom livsmedlens kemiska sammansättningar och människans biologi nödvändiga. I Mat och ätande: Sociologiska perspektiv ges läsaren övergripande ingångar till teoretiska, empiriska och historiska perspektiv där maten i samhället står i fokus. Boken bidrar med viktiga insikter om mat i en tid då utbudet av vetenskaplig, populärvetenskaplig och ovetenskap...

Information

ISBN:

9789144131672

Utgivningsår:

2019

Artikelnummer:

40307-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

456

Författare

Nicklas Neuman

Jonas Bååth

Jukka Gronow

Håkan Jönsson

Elin Lövestam

Mia Lövheim

Mia Lövheim är doktorand i religionssociologi vid Teologiska institutionen, Uppsala universitet, med inriktning på forskningsfältet media, religion...

Matilda Marshall

Ylva Mattsson Sydner

Maria Nyberg

Emma Oljans

Cecilia Olsson

Päivi Palojoki

Christine Persson Osowski

Marianne Pipping Ekström

Malin Skinnars Josefsson

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer