Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Kriskommunikation

Skickas följande arbetsdag

Kriser tar stor plats i medierna och kan handla om allt från naturkatastrofer till politiker eller verksamheter som rätt eller orätt råkar i blåsväder. Den här boken handlar om organisationer i kris och hur kommunikationen sker i dessa situationer – vem kommunicerar, hur och varför? Boken är en introduktion till hur forskningen förstår och undersöker kriser och kriskommunikation. Målet för denna forskning är att bidra till en bättre förståelse av kommunikationssituationen och vad som påverkar...

Läs mer

Kriser tar stor plats i medierna och kan handla om allt från naturkatastrofer till politiker eller verksamheter som rätt eller orätt råkar i blåsväder. Den här boken handlar om organisationer i kris och hur kommunikationen sker i dessa situationer – vem kommunicerar, hur och varför? Boken är en introduktion till hur forskningen förstår och undersöker kriser och kriskommunikation. Målet för denna forskning är att bidra till en bättre förståelse av kommunikationssituationen och vad som påverkar den, hur kommunikationen tolkas och konsekvenserna för samhället. Kriskommunikation är främst avsedd för studenter i medie- och kommunikationsämnen, men är också intressant för yrkesverksamma som önskar en kort introduktion till området kriskommunikation.

Stäng

Författaren menar att kriskommunikation i vidare bemärkelse är något som varje organisation och myndighet måste ägna sig åt hela tiden samt anlägga ett helhetsperspektiv. ”Det kommunikativa handlandet” är nödvändigt och ska äga rum före, under och efter en kris. Ämnet är i sig fascinerande och dramatiskt tacksamt att hantera och trots att ”alla” vet hur en organisation ska agera går det ofta galet. Överraskande lättillgänglig, balanserad och väl lämpad även för praktiker.

Information

Författare:

Orla Vigsø

Översättare:

Lisa Sjösten

ISBN:

9789144114101

Utgivningsår:

2016

Artikelnummer:

39308-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

131
 ;