Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Krisen inifrån

Skickas följande arbetsdag

Den här boken är den första som handlar om intern kriskommunikation. Författarna introducerar och diskuterar kriskommunikation utifrån ny forskning. De belyser sina resonemang med empiriskt material från ett forskningsprojekt vid Skånes universitetssjukhus, men exemplen har en allmän karaktär och är giltiga för olika slags organisationer. Boken ger svar på frågor som: • Hur gör man för att uppmärksamma risker och misstag som kan leda fram till en organisationskris? • Hur hanterar medarbetare...

Läs mer

Den här boken är den första som handlar om intern kriskommunikation. Författarna introducerar och diskuterar kriskommunikation utifrån ny forskning. De belyser sina resonemang med empiriskt material från ett forskningsprojekt vid Skånes universitetssjukhus, men exemplen har en allmän karaktär och är giltiga för olika slags organisationer. Boken ger svar på frågor som: • Hur gör man för att uppmärksamma risker och misstag som kan leda fram till en organisationskris? • Hur hanterar medarbetare den dubbla rollen som både mottagare av information och sändare av budskap till externa aktörer under en kris? • Vilken betydelse har ledarskap och medarbetarskap för krishanteringen? • Hur skapas de bästa förutsättningarna för lärande efter en kris? Bokens målgrupp är i första hand studenter i kommunikationsämnen vid universitet och högskolor, men boken är givande för alla med intresse för organisationskriser, kommunikation och ledarskap, samt för praktiker som berörs av och arbetar med krishantering och kriskommunikation.

Stäng

Boken är välskriven, pedagogiskt upplagd och är ett värdefullt redskap för hur man gör för att uppmärksamma risker och misstag som kan leda till en organisationskris.

Information

ISBN:

9789144109428

Utgivningsår:

2016

Artikelnummer:

39043-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

224
 ;