Sverige
Privatperson Logga in

Kalkyler som beslutsunderlag - övningsbok

Skickas följande arbetsdag

200 kr

exkl moms

Kalkyler som beslutsunderlag syftar till att ge en lättläst introduktion i företagsekonomisk kalkylering. I denna upplaga har textbokens omfång krympts och innehållet fokuseras nu mer entydigt på förkalkylering. Övningsuppgifter utgör tillsammans med lösningsförslag denna separata övningsbok som har anpassats till den nya textboken.

Ytterligare information

Samarbete med Visma Spcs: Vet du att Studentlitteratur samarbetar med Visma Spcs? Detta innebär att studenter som använder Kalkyler som beslutsunderlag får gratis tillgång till ett marknadsledande ekonomiprogram. På så sätt kan du på egen hand använda dina kunskaper i praktiken. Till denna bok rekommenderar vi dig att använda Visma Analys. Hämta programmet här. Programmet fungerar för Windows. Lärosäten som vill utbilda i programmet behöver teckna en utbildningslicens. www.vismaspcs.se (Till boken hör ett lärarmaterial, för att få tillgång till detta skicka ett mejl till: eric.rehn@studentlitteratur.se)

Filer
Information

Författare:

Göran Andersson

ISBN:

9789144081380

Utgivningsår:

1983

Revisionsår:

2013

Artikelnummer:

4362-07

Upplaga:

Sjunde

Sidantal:

150

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer