Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

God undervisning

- med digitala och analoga verktyg

Skickas följande arbetsdag

God undervisning är inte likformig utan likvärdig! Den ger var och en av våra elever vad de behöver. Den här boken lyfter fram det som lärare gör i sin dagliga praktik och särskilt det som bidrar till god undervisning. Exempel på teman som tas upp är: • hur minnet och hjärnan fungerar • betydelsen av ett gott ledarskap och goda relationer • digitala och analoga verktyg och hur de kan kombineras inom ramen för undervisningen. Boken är tänkt att användas i din vardag som inspiration och dis...

Läs mer

God undervisning är inte likformig utan likvärdig! Den ger var och en av våra elever vad de behöver. Den här boken lyfter fram det som lärare gör i sin dagliga praktik och särskilt det som bidrar till god undervisning. Exempel på teman som tas upp är: • hur minnet och hjärnan fungerar • betydelsen av ett gott ledarskap och goda relationer • digitala och analoga verktyg och hur de kan kombineras inom ramen för undervisningen. Boken är tänkt att användas i din vardag som inspiration och diskussionsunderlag och som stöd för att våga prova något nytt - eller nygammalt? Den riktar sig till dig som är verksam eller blivande lärare inom grundskola och gymnasium eller som på annat sätt arbetar med lärande och skolutveckling.

Stäng

God undervisning är en utmärkt bok för att öka på sin kunskap och väcka ytterligare intresse för användandet av digitala verktyg i samklang med de analoga i undervisningen.

Information

ISBN:

9789144141701

Utgivningsår:

2024

Artikelnummer:

43482-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

127
 ;