Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Svart bälte i svåra samtal

- med empati för ökat samarbete

Skickas följande arbetsdag

Vill du bli bättre på att genomföra svåra samtal? Då är det här en bok för dig. Den baseras på forskning om hur empatiska ledare gör när de genomför olika slags svåra samtal. En sådan ledare kan både skapa en god relation och trygghet och samtidigt leda samtalet med en tydlig struktur. Boken innehåller tre delar: Den första delen beskriver hur du förbereder det svåra samtalet genom att kartlägga problemet och planera samtalet steg för steg. Den andra delen förklarar hur du leder samtalet gen...

Läs mer

Vill du bli bättre på att genomföra svåra samtal? Då är det här en bok för dig. Den baseras på forskning om hur empatiska ledare gör när de genomför olika slags svåra samtal. En sådan ledare kan både skapa en god relation och trygghet och samtidigt leda samtalet med en tydlig struktur. Boken innehåller tre delar: Den första delen beskriver hur du förbereder det svåra samtalet genom att kartlägga problemet och planera samtalet steg för steg. Den andra delen förklarar hur du leder samtalet genom att aktivera din empati, så att du blir ”stark” och på så sätt behåller din kraft och vänlighet. Den sista delen presenterar instruktioner som visar i detalj hur ett svårt samtal kan genomföras, med en rad olika exempel. Det kan handla om beteenden som stör och svårigheter kring samarbete och attityder. Men också större utmaningar, som när en medarbetare luktar illa, eller när det föreligger allvarlig misskötsamhet, missbruk eller psykisk ohälsa. Boken är ovärderlig läsning för alla som behöver genomföra svåra samtal som en del av yrkeslivet - inte minst personer i en ledande position.

Stäng

Författarens förmåga att konkretisera och förtydliga gör Svart bälte i svåra samtal till en mycket bra student och ledarskapslitteratur. Referenser anges efter varje kapitel, vilket skapar tydlighet. Läsaren kan enkelt fördjupa sig inom något område.

Information

ISBN:

9789144173542

Utgivningsår:

2024

Artikelnummer:

46408-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

334
 ;