Sverige
Privatperson Logga in

Lyckas med svenska

Lyckas med svenska är ett nybörjarläromedel i två delar som vänder sig till elever som studerar sfi B. Lyckas med svenska 1 passar dem som har små eller inga förkunskaper i det svenska språket och Lyckas med svenska 2 riktar sig till dem som redan har tillägnat sig det mest grundläggande i språket och är redo att gå vidare med mer utmanande texter och teman.

sfi b

Lyckas med svenska 1

Lyckas med svenska 1 utgår ifrån talet och kapitlen bygger på teman. I läromedlets olika delar får eleverna många tillfällen till repetition och varierad träning. De kan träna på samma sak men på olika sätt i textboken, övningsboken, skrivhäftet och i de interaktiva uppgifterna. Elever som behöver extra stöd och träning kan göra merparten av övningarna, medan andra kan gå fortare fram.

Sfi b

Lyckas med svenska 2

Lyckas med svenska 2 är strukturerat på samma sätt som Lyckas med svenska 1 – med digitala läromedel, textbok, övningsbok och skrivhäfte. Här får eleverna fortsätta med sitt arbete med att förstå, tala, läsa och skriva svenska. Denna del innehåller lite mer utmanande texter och teman, såsom olika boenden, vägbeskrivningar, kroppen, på jobbet, på restaurangen, i klädaffären osv.

Digitalt läromedel och bok i smarta paket

För att skapa de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande ingår både det digitala läromedlet och den tryckta elevboken i Lyckas med svenskas elevpaket. Paketets delar samverkar så att eleven kan använda rätt verktyg till respektive moment.

Klicka på respektive titel här nedanför för att läsa mer och beställa ett kostnadsfritt provexemplar.

Lyckas med svenska 1

Lyckas med svenska 2

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer