Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Nyhet!

Peak

– tillsammans mot toppen

Fängslande teman

Peak erbjuder fem fullmatade och fängslande teman per årskurs. Teman som är lite utöver det vanliga såsom Myths and Legends, The Caribbean och Conspiracy Theories. I varje tema finns film, två texter varav en är en faktatext, hörövning, samt utvecklande uppgifter som tränar alla färdigheter. Strukturen är tydlig, men variationen stor och det bjuds på en mångfald av ämnen, perspektiv, genrer, engelska röster och uppgiftstyper – med Peak blir det aldrig tråkigt!

Tre nivåer stödjer och fördjupar

Stream, Support och Stretch är de tre nivåer som Peak är indelat i. Stream är utgångspunkten för klassens arbete och den nivå som finns i elevboken. I det digitala läromedlet som ingår i Peak finns Support med förenklade versioner av Stream-texterna vilket gör att eleverna kan arbeta med samma text och samma tema fast på sin nivå.   

För snabba elever som är klara med Stream och behöver mer utmaning finns extra texter och uppgifter i Stretch – inte mer av samma, utan möjlighet till både breddning och fördjupning inom temat. 

Fullmatat digitalt läromedel

Till varje tema finns ett rikt digitalt material. Här hittar eleven autentiska filmer med valbar engelsk textning, som introducerar temat och väcker nyfikenhet. Eleven har tillgång till allt ljud och kan därmed lyssna till många olika regionala varianter av engelska. Självrättande ordövningar baserat på temats texter ger eleven självständig träning med snabb återkoppling. 

Det finns också två fristående spår, Word Challenge Onlineoch Grammar Work Online, som kan användas efter behov och när det passar eleven och din undervisning.

Författarna bakom serien

Hippas Eriksson är lärare och en mycket framgångsrik läromedelsförfattare som har skrivit flera läromedel. År 2020 fick hon Läromedelsförfattarnas pris för sin gärning.

Pernilla Sundström är en mycket erfaren språklärare som även skrivit flera läromedel inom olika språk.  

Peter Gröndal är utbildad lärare och specialpedagog som har arbetat med anpassningar och tillgänglighet i ett flertal engelskläromedel.  

Nina Åkerlund är en engagerad språklärare som sedan länge arbetar digitalt i sitt engelskklassrum. Nina debuterar som läromedelsförfattare med Peak.