Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Entreprenörskap

Individ, företag, samhälle

Skickas följande arbetsdag

Det här är ingen klassisk lärobok om entreprenörskap. Istället går boken igenom alla delar i den entreprenöriella processen – från idé till avveckling. Genom att blanda teori och praktik är författarnas mål att skapa en balanserad förståelse för varför nya affärsmöjligheter uppkommer och hur de kan utvecklas till livskraftiga och effektiva företag. Entreprenörskap är baserad på en unik kombination av gedigen forskning om, och lång praktisk erfarenhet av, att starta, driva, utveckla, finansier...

Läs mer

Det här är ingen klassisk lärobok om entreprenörskap. Istället går boken igenom alla delar i den entreprenöriella processen – från idé till avveckling. Genom att blanda teori och praktik är författarnas mål att skapa en balanserad förståelse för varför nya affärsmöjligheter uppkommer och hur de kan utvecklas till livskraftiga och effektiva företag. Entreprenörskap är baserad på en unik kombination av gedigen forskning om, och lång praktisk erfarenhet av, att starta, driva, utveckla, finansiera, sälja och avveckla företag. Författarnas gemensamma erfarenhet inkluderar studier av över 1 000 företag samt över 20 års praktisk erfarenhet av entreprenörskap i alla dess former. De praktiska inslagen i boken gör att du som läsare även kan utveckla färdigheter som ökar dina möjligheter att lyckas i praktiken. Det kan vara i roller som entreprenör, finansiär, rådgivare eller forskare.

Stäng

På ett ypperligt sätt lotsas läsaren igenom alla delar i den entreprenöriella processen – från idé till avveckling. Här behandlas bl.a. affärsmöjligheten, affärsmodellen, entreprenören, teamet, erbjudandet, marknadsföring och försäljning, prissättning, ekonomistyrning, omvärldsanalys, finansiering, värdering, juridik och avslut på ett teoretiskt och praktiskt välbalanserat sätt. Denna pedagogiska bok baseras på en unik kombination av gedigen forskning om, och lång praktisk erfarenhet av, att starta, driva, utveckla, finansiera, sälja och avveckla företag.

Information

ISBN:

9789144080826

Utgivningsår:

2016

Artikelnummer:

36072-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

280
 ;