Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Statsbidrag läromedel

Kommande

Helios NO 4 Lärarpaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån

Med Helios NO lärarpaket planerar du effektivt och kan enkelt erbjuda en varierad undervisning som passar alla elever. I lärarhandledningen får du förberedda lektionsplaneringar för hela året med tillhörande arbetsmaterial. Här finns lektionsintroduktioner och exittickets, prov med bedömningsstöd, samtalsbilder och filmade experiment. Det finns kooperativa övningar som skapar engagemang och gör att eleverna får flera möjligheter att ta till sig NO-begreppen. I Helios NO 4 Lärarpaket ingår: ...

Läs mer

Med Helios NO lärarpaket planerar du effektivt och kan enkelt erbjuda en varierad undervisning som passar alla elever. I lärarhandledningen får du förberedda lektionsplaneringar för hela året med tillhörande arbetsmaterial. Här finns lektionsintroduktioner och exittickets, prov med bedömningsstöd, samtalsbilder och filmade experiment. Det finns kooperativa övningar som skapar engagemang och gör att eleverna får flera möjligheter att ta till sig NO-begreppen. I Helios NO 4 Lärarpaket ingår: Tryckt lärarhandledning • Tydliga lektionsplaneringar och läsårsplanering • Kooperativa övningar till alla arbetsområden • Experiment, aktiviteter, intro- och exittickets • Kopieringsunderlag • Metodiska tankar Digital resurs • Digital version av lärarhandledningen • Samtalsbilder, förberedda genomgångar, begreppsordlistor • Övningsprov och prov • Bedömningsstöd med autentiska elevexempel • Facit till prov och övningshäfte • Experimentfilmer / filmer • Ingång till elevens digitala läromedel • Digitalt klassrum med möjlighet att dela ut uppdrag Prov och övningsprov med bedömningsstöd Till alla kapitel finns både övningsprov och prov med tydliga bedömningsstöd och elevexempel. Bedömningsstöden är framtagna av forskare med inriktning mot bedömning i NO och elevexemplen utprövade av verksamma lärare och deras elever. Systematisk träning av begrepp Undervisning i NO behöver ge eleverna tillfälle att aktivt träna på att använda ord och begrepp kopplade till ämnesområdet många gånger och på olika sätt. I lärarpaketet finns begreppsövningar efter kooperativa strukturer och beprövade lässtrategier till alla arbetsområden. Här hittar du också interaktiva moment som aktiverar elevernas förförståelse och hjälper dem att reflektera över lektionsinnehållet. Digital resurs Med lärarpaketet kan du skapa ett digitalt klassrum och dela ut digitala uppdrag för hela klassen eller enstaka elever. Uppdragen kan bestå av innehållet från elevens läromedel så att du guidar och styr arbetet i skolan eller hemma. Du kan också lägga till egna idéer och externa länkar samt öppna frågor där eleven spelar in sina svar. På så vis kan du följa dina elevers aktivitet och ge feedback med en kommentar eller inspelning.

Stäng

Lärarhandledningen är verkligen stöttande och inspirerande, du får allt serverat. Jag kan följa den rakt av samtidigt som den ger mig möjlighet att göra som jag vill.

Information

Avsedd för:

Åk 4

ISBN:

9789144175348

Utgivningsår:

2024

Artikelnummer:

46459-BT01

Upplaga:

Första

Sidantal:

232

Digitalt läromedel

Licenstid:

36 mån
 ;