Sverige
Privatperson Logga in

Språkstimulera mera

Uppdragsutbildning

Går även att boka som digital utbildning. Kontakta gärna oss för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅLGRUPP Personal i förskolan OM UTBILDNINGEN/SEMINARIET Alla barn behöver språkstimulans. Vissa barn behöver det mer än andra. Logopeden och författaren Elvira Ashby går igenom enkla strategier, förhållningssätt och aktiviteter som kan användas för att arbeta mot läroplanens alla mål kring tal och språk. På ett inspirerande sätt visar hon hur personalen kan stötta barnens tidiga språkutveckling och hjälpa barnen att bygga ordförråd, utveckla sin grammatik och uttalet. Berättandet är ett annat viktigt område. Där visar hon strategier för att stötta barnen i deras berättande och sätt att hjälpa dem att bli goda kommunikatörer. GENOMFÖRANDE Seminarium halvdag Går även att boka som digital utbildning. Kontakta gärna oss för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅL Inspiration och verktyg för att utveckla arbetet med barns språkutveckling i förskolan eller liknande verksamheter.

Vill du veta mer?

Läs vår intervju med Elvira Ashby.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer