Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Digitalt utbildningspaket

Utomhuspedagogik och hållbar utveckling i förskola

Här kan du beställa och aktivera ditt digitala utbildningspaket. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen. När du genomför din beställning accepterar du dessa villkor.
Information

Föreläsare:

Sanne Björklund

ISBN:

9789144161976

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

45713-DK01

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Utbildningen vänder sig till dig och din verksamhet som stöd i hur utomhuspedagogik kan implementeras och utvecklas i undervisningen. Sanne Björklund förtydligar begreppet hållbar utveckling kopplat till undervisningen utomhus samt belyser naturens roll i arbetet. Vidare ges konkreta exempel på hur man kan göra för att utveckla undervisningen ute, praktiska tips och perspektiv som gör att man kan sätta igång ett förändrin...

Läs mer

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Utbildningen vänder sig till dig och din verksamhet som stöd i hur utomhuspedagogik kan implementeras och utvecklas i undervisningen. Sanne Björklund förtydligar begreppet hållbar utveckling kopplat till undervisningen utomhus samt belyser naturens roll i arbetet. Vidare ges konkreta exempel på hur man kan göra för att utveckla undervisningen ute, praktiska tips och perspektiv som gör att man kan sätta igång ett förändringsarbete på den egna förskolan. MåLGRUPP Personal i förskolan MÅL Utveckla förståelsen för utomhuspedagogikens syfte i undervisningen. Konkreta tips för att utveckla arbetet med hållbar utveckling. INNEHÅLL OCH UPPLÄGG Paketet innehåller tre filmade föreläsningar, total speltid cirka 1 timme. Till varje föreläsning finns ett workshopmaterial med tillhörande stöd- och diskussionsfrågor där deltagarna på ett metodiskt och strukturerat sätt får möjlighet att utgå från, studera och sätta mål för den egna verksamheten. Det ingår också förslag på fördjupande arbete där filmerna kombineras med litteraturläsning ur Sannes böcker eller artikelläsning för dig som har Förskoleforum. Dessa enheter ingår inte i det digitala utbildningspaketet utan köps separat. De tre filmerna omfattar följande område: • Utomhuspedagogik, 22 min + workshop • Hållbar utveckling och utomhuspedagogik, 21 min + workshop • Utveckla undervisningen ute, 21 min + workshop Utbildningen motsvarar en halvdag. Det är också möjligt att fördela utbildningen på tre kortare sittningar över en längre period och i den takt som passar er. Utbildningen lämpar sig bäst för arbete i grupp, men det är också möjligt att som enskild person gå utbildningen. LITTERATURTIPS Björklund, Sanne (2016). Uteverksamhetens möjligheter. Upplaga 1 Lund: Studentlitteratur Björklund, Sanne (2020). Lärande för hållbar utveckling. Upplaga 2 Lund: Studentlitteratur SÅ HÄR KÖPER DU PRODUKTEN Beställ och aktivera ditt digitala utbildningspaket direkt på webben. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen och antalet genererade koder motsvarar antalet köpta paket. Giltighetstiden för en kod är 6 månader från aktivering om inget annat överenskommits i separat avtal med säljare. Om ni är 10 eller fler deltagare kan du be om en offert för ett rabatterat pris. Det gör du enkelt genom att fylla i dina uppgifter det formulär som automatiskt visas när du klickar i 10 personer eller fler i beställningsrutan. Vid frågor kontakta uppdragsutbildning@studentlitteratur.se.

Stäng
 ;