Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Digitalt utbildningspaket

Traumamedvetenhet i förskolan

- att möta barn med trauma och svåra upplevelser

Här kan du beställa och aktivera ditt digitala utbildningspaket. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen. När du genomför din beställning accepterar du dessa villkor.
Information

Föreläsare:

Anna Hellberg Björklund

ISBN:

9789144161952

Utgivningsår:

2022

Artikelnummer:

45717-DK01

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Den här utbildningen vänder sig till personal i förskolan som möter barn som varit utsatta för svåra påfrestningar och trauma. Det kan handla om barn som upplevt krig och flykt, barn som bevittnat eller utsatts för våld och övergrepp eller barn som upplevt omsorgssvikt. Det finns stor potential för förskolan och pedagoger i verksamheten att bidra till ett utsatt barns möjlighet till återhämtning och läkning. Utbildningen ...

Läs mer

Digitalt utbildningspaket som du och din personal gör i er egen takt. Den här utbildningen vänder sig till personal i förskolan som möter barn som varit utsatta för svåra påfrestningar och trauma. Det kan handla om barn som upplevt krig och flykt, barn som bevittnat eller utsatts för våld och övergrepp eller barn som upplevt omsorgssvikt. Det finns stor potential för förskolan och pedagoger i verksamheten att bidra till ett utsatt barns möjlighet till återhämtning och läkning. Utbildningen handlar om att förstå trauma i förskolans värld, liksom en teoretisk och praktisk genomgång av de faktorer som är viktigast för att skapa en traumamedveten verksamhet, det vill säga trygghet, relationer och regleringsstöd. MåLGRUPP Utbildningen riktar sig till personalen och förskolerektorer i förskolan samt alla som arbetar med barn i förskoleålder m.fl. MÅL Att ge personalen i förskolan kunskap och verktyg till att genomföra ett professionellt och stöttande bemötande av barn som genomgått trauman eller svåra upplevelser i sitt liv. INNEHÅLL OCH UPPLÄGG Utbildningen motsvarar en halvdag, men kan med fördel delas upp över tid. Föreläsningen är indelad i fyra klipp om ca 30 minuter och innehåller tillfällen för att pausa samt diskussionsfrågor att arbeta med. I upplägget ingår även fördjupningsuppgifter. • Del 1: Traumakunskap (30 minuter) • Del 2: Omsorg och hjärnans utveckling (29 minuter) • Fördjupningsuppgift 1 (30 och 45 minuter) • Del 3: Välkommen till förskolan (29 minuter) • Fördjupningsuppgift 2 (ca 20 minuter) • Del 4: Välkommen till förskolan del 2 (35 minuter) • Fördjupningsuppgift 3 (30 och 45 minuter) Utbildningen lämpar sig bäst för arbete i grupp, men det är också möjligt att som enskild person gå utbildningen. LITTERATURTIPS Hellberg Björklund, Anna (2017). Traumamedvetenhet i förskolan. Upplaga 1 Lund: Studentlitteratur SÅ HÄR KÖPER DU PRODUKTEN Beställ och aktivera ditt digitala utbildningspaket direkt på webben. Köp av ett paket gäller för en deltagare. Antalet köpta paket ska motsvara det antal personer som ska delta i utbildningen och antalet genererade koder motsvarar antalet köpta paket. Giltighetstiden för en kod är 6 månader från aktivering om inget annat överenskommits i separat avtal med säljare. Om ni är 10 eller fler deltagare kan du be om en offert för ett rabatterat pris. Det gör du enkelt genom att fylla i dina uppgifter det formulär som automatiskt visas när du klickar i 10 personer eller fler i beställningsrutan. Vid frågor kontakta uppdragsutbildning@studentlitteratur.se.

Stäng
 ;