Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Studenternas bulletjournal

Intervju med Sandra Bergman och Pernilla Ingelsson

Alla människor är olika och vi lär oss på olika sätt. Att reflektera kring och ta kontroll över sitt eget lärande är en del av att studera vid universitet eller högskola. Denna bok riktar sig till dig som är universitets- eller högskolestudent, eller för den delen arbetar på distans. Både studier och distansarbete innebär utmaningar i form av stort ansvar, långa arbetsprocesser och av att du ofta är den enda som har full insyn i vad du gör. Boken är skriven i förhoppning om att göra din studietid roligare.

Hur kan du som student ha användning av Studenternas bulletjournal?

Både som en uppslagsbok med tips för hur du kan lägga upp dina studier och som inspiration för att starta din egen Bullet Journal.

Vilka är de 5 största fördelarna med att använda Bullet Journal-metoden (BuJo)?
  • Låter mig vara kreativ
  • Hjälpa mig att skapa nya vanor
  • Hjälpa mig att prioritera
  • Planera min tid utifrån mina egna satta mål
  • Följa upp och reflektera över det jag faktiskt lägger min tid på
Finns där fler metoder presenterade i boken som kan hjälpa till att förenkla studietiden?

I boken tar vi också upp saker att tänka på kring att studera som vuxen, hur du kan arbeta med studietekniken ”units” för att dela upp arbetet i mindre bitar och hur du kan arbeta med att kan arbeta med fokus och balans i ditt lärande.

Nyfiken på författarna?

Sandra Bergman är fil.lic inom medie- och kommunikationsvetenskap med fokus på ledarskapskommunikation. Hon är doktorand vid Uppsala universitet där hon forskar om AI som en del av organisationer. Hennes intresse ligger inom det organisatoriska, men med fokus på kommunikation och tillit mellan människa och AI.

Pernilla Ingelsson är docent i kvalitetsteknik vid Mittuniversitetet. Hennes forskning är i huvudsak inriktad mot hur organisationer kan arbeta för att skapa en kultur som ger förutsättningar för en långsiktig hållbar kvalitetsutveckling. Fokus ligger på beteenden, värderingar, ledarskap och medarbetarskap.