Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Konsten att arbeta och skriva vetenskapligt

Vägledning till dig som går på gymnasiet

Skickas följande arbetsdag

Det ställs allt högre krav på vetenskaplighet i de uppsatser som eleverna skriver på gymnasiet. Här får de en handfast vägledning i hur de självständigt genomför en studie och skriver en vetenskaplig text eller uppsats om studien. Konsten att arbeta och skriva vetenskapligt är indelad i fyra kapitel och kan fungera som en handbok, exempelvis när eleverna arbetar med sitt gymnasiearbete. Kapitel 1 och 2 handlar om den studie som ligger bakom en uppsats, medan kapitel 3 behandlar själva upp...

Läs mer

Det ställs allt högre krav på vetenskaplighet i de uppsatser som eleverna skriver på gymnasiet. Här får de en handfast vägledning i hur de självständigt genomför en studie och skriver en vetenskaplig text eller uppsats om studien. Konsten att arbeta och skriva vetenskapligt är indelad i fyra kapitel och kan fungera som en handbok, exempelvis när eleverna arbetar med sitt gymnasiearbete. Kapitel 1 och 2 handlar om den studie som ligger bakom en uppsats, medan kapitel 3 behandlar själva uppsatsskrivandet. Kapitel 4 behandlar både uppsatsen och studien och hur eleverna kan arbeta för att höja kvaliteten i sitt arbete med hjälp av de bedömningskriterier som vanligtvis tillämpas på en studie. De får också verktyg för att kunna opponera på andras arbeten. Konsten att arbeta och skriva vetenskapligt består av både en tryckt bok och ett digitalt läromedel med en interaktiv, inläst version av boken, där det är möjligt att söka, stryka under och anteckna. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Stäng

Konsten att arbeta och skriva vetenskapligt - vägledning till dig som går gymnasiet är en kortfattad och mycket lätttillgänglig och förenklad bok i ämnet. Handboken vänder sig i första hand till gymnasister, men kan även ha bäring för studenter på akademisk grundnivå.

Information

Författare:

Maria Björklund

ISBN:

9789144123844

Utgivningsår:

2019

Artikelnummer:

39824-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

72

Digital produkt

Giltighetstid från aktivering:

36 mån
 ;