Sverige
Privatperson Logga in

Studentlitteratur och Learnify i samarbete för enklare e-utbildning

Digitalisering av utbildning är en framtidsfråga för både företag och utbildningssektorn. Det finns gott om tekniska lösningar, plattformar och nya innovationer. Uppgiften att skapa utbildning och utbildningsmaterial är fortfarande lärarens, beställarens eller den utbildningsansvarige. Manus, texter, bilder och filmer behöver skrivas, granskas, spelas in och förädlas för att utbildningen ska bli bra.

Studentlitteratur och Learnify erbjuder ett partnerskap som ger tillgång till vår samlade kompetens inom utbildningslösningar:

  • Projektledning och redaktionell expertis
  • Manusförfattande, formgivning, film och animation
  • Komplett teknisk plattform för distansutbildning och digitala moduler
  • Distributionssystem och administration

Studentlitteratur har sedan 1963 utvecklat och förädlat kurslitteratur och utbildningar. Idag är vi Sveriges ledande utbildningsförlag. Vi har ett mycket stort nätverk av välmeriterade författare och experter. Learnify har sedan flera år varit ett tongivande edtechföretag inom bland annat bank- och finans, försäkring, skola och samhällsbyggnad.

Kontakta oss för dialog om vad vi erbjuder

Jens Fredholm  
Förläggare  
Studentlitteratur AB  
0765- 38 21 58  
Jens.fredholm@studentlitteratur.se  

Per Brahm
VD
Learnify Edtech AB
0707- 95 63 07
per.brahm@learnify.se

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer