Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

VFU i praktiken

Studentens handbok för verksamhetsförlagd utbildning

Skickas följande arbetsdag

Verksamhetsförlagd utbildning, VFU, är en obligatorisk, praktiskt inriktad kurs som förläggs i en klinisk verksamhet. Syftet med utbildningen är att studenten ska få möjlighet att använda och tillämpa sin teoretiska kunskap och träna sina färdigheter i konkreta situationer. Att i det kliniska arbetet möta målgruppen och använda sina teoretiska kunskaper för förståelse, analys och handling bidrar till studentens utveckling i yrkesrollen. I den här boken får studenten verktyg för att komm...

Läs mer

Verksamhetsförlagd utbildning, VFU, är en obligatorisk, praktiskt inriktad kurs som förläggs i en klinisk verksamhet. Syftet med utbildningen är att studenten ska få möjlighet att använda och tillämpa sin teoretiska kunskap och träna sina färdigheter i konkreta situationer. Att i det kliniska arbetet möta målgruppen och använda sina teoretiska kunskaper för förståelse, analys och handling bidrar till studentens utveckling i yrkesrollen. I den här boken får studenten verktyg för att komma fram till vilken kompetens och vilka förmågor som krävs i det valda yrket. Boken innehåller konkreta modeller för reflektion. Här finns också övningar i hur studenten kan ta ansvar för sin egen lärandeprocess samt på vilket sätt hen kan ta hjälp av VFU-handledaren. VFU i praktiken är en handbok som i första hand vänder sig till studenter inom vård- och omsorgsutbildningar, lärarutbildningen och andra verksamhetsförlagda utbildningar. Den kan även användas av studerande som gör sin VFU utomlands samt av studenter på exempelvis gymnasienivå inom vård- och omsorgslinjer som i sin utbildning har ett praktiskt kliniskt moment.

Stäng

VFU i praktiken är en mycket användbar bok, med ett flertal modeller som kan stötta både studenter och handledare i den verksamhetsförlagda utbildningen.

Information

Författare:

Lilja Cajvert

ISBN:

9789144136875

Utgivningsår:

2020

Artikelnummer:

40813-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

236
 ;