Kompetensutveckling, lärare och ledare i förskola och skola

Även hjältar behöver inspiration på vägen

Studentlitteratur erbjuder böcker, digitala produkter, utbildningar och skräddarsydda lösningar för dig som är ledare eller lärare inom förskola och skola. Vi finns för dig som vill lära för livet.

Förskola

Vi arbetar för ett bättre lärande och en enklare vardag. Här hittar du tips på utbildningar och litteratur som underlättar och stödjer ditt dagliga arbete som förskollärare.

Se mer >>

Skola

Vår samverkan med skolorna är kärnan i vår verksamhet, kärnan i varje enskild bok eller utbildning. Vi utvecklar alla våra produkter och tjänster – såväl tryckta som digitala – i nära relation med de som ska använda dem.

Se mer >>

Hej Skolledare!

Vad är ert fokusområde i år? Med hjälp av vårt breda och flexibla erbjudande kan ni hitta kompetensutveckling som följer era valda teman, och vi kan skräddarsy uppdragsutbildningar särskilt för er. Med oss kan ni vara trygga i att allt vilar på vetenskaplig grund. Ni kan också vara säkra på att våra produkter ständigt förnyas. Och att vi är en långsiktig partner – vi har funnits i 50 år, och kommer finnas minst 50 år till.

Se mer >>

Utbildningar i april

Här ser du vilka utbildningar som erbjuds dig som förskollärare, lärare eller skolledare under april månad. Alla utbildningar går att boka till din skola eller arbetsplats. För mer information, följ länkarna.

Nyutkomna böcker

Här ser du vår senaste utgivning inom området kompetensutveckling för dig som jobbar inom skolan. För mer information och beställning, följ länkarna.

Förskoleforum

Förskoleforum är Sveriges ledande kompetens- och utvecklingsforum för all personal inom förskolan. Tyngdpunkten ligger på den egna yrkes- och kompetens-utvecklingen men du får också många tips och idéer som du kan använda i ditt dagliga arbete med barnen. Med hjälp av Förskoleforum håller du dig ständigt uppdaterad och kan ta del av nyheter och aktuell forskning. Dessutom har du alltid tillgång till Expertpanelen som ger dig svar på dina specifika frågor.

Prova gratis

Nu har du möjlighet att prova på Förskoleforum.se i 2 månader helt gratis!

Prova gratis här >>

Månadens inspiratör – Patricia Diaz

Patricia Diaz föreläser om digital utveckling och webben i undervisningen och är en av våra mest eftertraktade kursledare just nu.

Läs mer om hennes utbildningar och litteratur >>

Håll dig uppdaterad med våra nyhetsbrev!

Se till att hålla dig uppdaterad inom allt som rör kompetensutveckling, både utbildningar, ny utgivning och aktuella erbjudanden.

Anmäl dig enkelt till våra nyhetsbrev >>

Källtext