Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Uppdragsutbildningar

På plats hos er eller digitalt på distans

Processutbildning

Med processutbildningar på vetenskapligt grund får din verksamhet stöd över en längre tid. Vi har tagit fram ett upplägg där våra utbildare kan ge handledning, föreläsning, workshop och stötta med andra moment. En processutbildning är anpassningsbar för att passa behoven i din verksamhet.

Föreläsning

Senaste forskning eller ny inspiration, vi erbjuder en bred kompetens och variation. Föreläsningar går att anpassa efter er, halv- eller heldag, på plats hos er eller digital. De går även att kombinera dessa med handledning eller workshop.

Workshop

Våra workshops har en praktisk inriktning som ger konkreta tips och inspiration i det fortsatta arbetet i er verksamhet. En workshop går även att kombinera med föreläsning och handledning.

Handledning

För verksamheter som behöver stöd i sitt fortsatta utvecklingsarbete finns det möjlighet till handledning av våra handledare. Tillsammans med handledaren lägger vi upp en plan för det kommande arbetet, vilka behov som finns och antalet träffar.

Som utvecklingsledare så har jag en uppsjö av universitet, högskolor och företag som jag kan vända mig till. Det som gör att jag återkommer till Studentlitteraturs utbildningsrådgivare är kombinationen av ett mycket bra utbud av kompetensutveckling samt en förmåga att skräddarsy dessa utifrån våra förutsättningar.