Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Övriga filer

Förutom originalfiler till inlaga och/eller omslag ska du även leverera en del andra filer. Filerna skapar du först när du är helt färdig med omslaget/inlagan för att inte missa några ändringar som görs i sista stund. Filerna namnges som vanligt med "ISBN_tryckordning_tillägg enligt nedan" och läggs i en egen mapp, "Övrigt".

Om du gör inlaga

Innehållsförteckning

Denna fil kommer så småningom att hamna i vår webbshop som en del av den detaljerade informationen om produkten. Inlagans innehållsförteckning ska exporteras från InDesign och sparas som rtf, med namnet ISBN + tryckning + _ih. Så här gör du.

Författarpresentation

Denna fil kommer så småningom att hamna i vår webbshop som en del av den detaljerade informationen om produkten. Om boken har flera författare, finns oftast presentation av dessa i början av boken. Exportera författarpresentationerna som rtf och döp med ISBN + tryckning + _fp. Så här gör du.

Smakprov inlaga

Smakprovs-pdf:en för inlagan kommer att sättas ihop med motsvarande fil för omslaget och sedan publiceras på smakprov.se, för att kunder som är intressserade av produkten ska få just ett smakprov innan de bestämmer sig för att köpa. Uppdragsgivaren ger dig anvisningar om vilka sidor som ska vara med. Obs! Det finns en särskild joboption-inställning för smakprov och namnges med ISBN utan bindestreck, följt av _smakprov_inlaga. Så här gör du.

Om du gör omslag

Baksidestext

Denna fil kommer så småningom att hamna i vår webbshop som en del av den detaljerade informationen om produkten. Exportera baksidestexten (presentationen av boken) som rtf och döp med ISBN + tryckning + _bst. Så här gör du.

Författarfoto

Leverera det obearbetade originalet av författarfotot på omslagets baksida (om det finns något). Vi vill försäkra oss om att ha denna originalfil, så att vi ev. kan använda den i andra sammanhang. Döp filen med till ISBN + tryckning + _original. Så här gör du.

Omslagsbild

Gör två bilder av omslagets framsida, tif och jpg. Döp med ISBN + tryckning + _coverimage.

Bilderna kommer att användas både i kataloger, webbshopen och i Min bokhylla. Så här gör du.

Smakprov omslag

Smakprovs-pdf:en för omslaget kommer att sättas ihop med motsvarande fil för inlagan och sedan publiceras på smakprov.se, för att kunder som är intressserade av produkten ska få just ett smakprov innan de bestämmer sig för att köpa. Obs! Det finns en särskild joboption-inställning för smakprov och namnges med ISBN utan bindestreck, följt av _smakprov_omslag. Så här gör du.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer