Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Provexemplar Äventyr i förskoleklassen, Magic! Moves och Hökens vingar
Bättre tillsammans och Ännu bättre tillsammans

Prova läromedlet med din klass

Till tre av våra nya basläromedel för förskoleklass får du nu möjlighet att prova både elevpaketet och lärarpaketet. Detta gör att du kan testa materialet tillsammans med dina elever och verkligen prova hur läromedlet skulle kunna fungera för dig.

Genom att beställa ett provexemplar av Äventyr i förskoleklassen, Hökens vingar eller Magic! Moves får du en unik inblick i läromedlet. Provexemplaret skickas till dig och i det tryckta provexemplaret ser du ett kapitel från elevboken och tillhörande kapitel från lärarhandledningen. I provexemplaret finns en kod som ger dig tillgång till det aktuella kapitlet i elevens digitala läromedel och de digitala resurser som tillhör kapitlet, som kommer från lärarpaketet. 

Du får med andra ord tillgång till ett komplett kapitel från läromedlet. Du kan i lugn och ro titta igenom elevmaterialets upplägg – både tryckt och digitalt – och samtidigt ta del av lärarpaketets alla resurser. Dessutom kan du alltid testa att använda dig av materialet i din klass – på så sätt kan du känna hur läromedlet kan fungera för dig. 

Som du kommer att se omfattar våra basläromedel för förskoleklassen mycket mer än en elevbok som eleven ska fylla i. I lärarpaketet finns till exempel sånger, ramsor, tips på utomhusaktiviteter och skapande aktiviteter. 

 

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer