Sverige
Privatperson Logga in

Förändringens fem fallgropar - och hur du undviker dem

Välkommen på digital bokrelease!

Författarna Mikal Björkström och Ola Rosenlind samtalar om boken Förändringens fem fallgropar - och hur du undviker dem.

När: 19/3 kl. 08.30-09.15

Är du chef eller på annat sätt ansvarig för förändringsledning? 
En vanlig föreställning är att majoriteten av förändringsinitiativ misslyckas. Författarna utmanar den föreställningen och visar att möjligheten att lyckas tvärtom är ganska god, så länge man undviker de vanligaste fallgroparna. 

Författarna kommer även att lotta ut ett exemplar av boken till en lycklig vinnare.

Vänligen anmäl dig via formuläret nedan. 

Anmäl dig här

Mikal Björkström

Mikal Björkström är leg. psykolog med OBM-inriktning. Han har mångårig erfarenhet av chefsroller på olika nivåer och i rollen som organisationskonsult. Mikal har, som konsult och chef, omfattande erfarenhet av förändringsprocesser i arbetslivet med fokus på kultur och beteenden. Tillsammans med Ola Rosenlind driver han bolaget Making Change med ambitionen att göra det lättare och roligare att driva förändring.

Ola Rosenlind

Ola Rosenlind är personal- och beteendevetare med bakgrund från ledande roller inom HR. Han har sedan 2010 arbetat som konsult med fokus på verksamhetsutveckling och förändringsledning. Han har, som konsult och chef, omfattande erfarenhet av förändringsprocesser i arbetslivet med fokus på kultur och beteenden. Tillsammans med Mikal Björkström driver han bolaget Making Change med ambitionen att göra det lättare och roligare att driva förändring.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer