Sverige
Privatperson Logga in

Uppdragsutbildningar

Vi vill stötta er kompetensutveckling genom att erbjuda unika utbildningsupplägg på plats hos er eller digitalt på distans. Tillsammans med er och våra föreläsare kombinerar vi utbildning med litteratur efter era specifika behov. En utbildning genom oss kan omfatta handledning på individ- och gruppnivå, föreläsning eller workshop och kan bestå av allt från enstaka tillfällen till längre utbildningsinsatser.

 

Processutbildning

Med processutbildningar på vetenskapligt grund får din verksamhet stöd över en längre tid. Vi har tagit fram ett upplägg där våra utbildare kan ge handledning, föreläsning, workshop och stötta med andra moment. En processutbildning är anpassningsbar för att passa behoven i din verksamhet.

Föreläsning

Senaste forskning eller ny inspiration, vi erbjuder en bred kompetens och variation. Föreläsningar går att anpassa efter er, halv- eller heldag, på plats hos er eller digital. De går även att kombinera dessa med handledning eller workshop.

Workshop

Våra workshops har en praktisk inriktning som ger konkreta tips och inspiration i det fortsatta arbetet i er verksamhet. En workshop går även att kombinera med föreläsning och handledning.

Handledning

För verksamheter som behöver stöd i sitt fortsatta utvecklingsarbete finns det möjlighet till handledning av våra handledare. Tillsammans med handledaren lägger vi upp en plan för det kommande arbetet, vilka behov som finns och antalet träffar.

Populära utbildningar för dig inom förskola

Se alla våra utbildningar för dig inom förskola.

Populära utbildningar för dig inom skola

Se alla våra utbildningar för dig inom skola.

Som utvecklingsledare så har jag en uppsjö av universitet, högskolor och företag som jag kan vända mig till. Det som gör att jag återkommer till Studentlitteraturs utbildningsrådgivare är kombinationen av ett mycket bra utbud av kompetensutveckling samt en förmåga att skräddarsy dessa utifrån våra förutsättningar.

Kajsa Weckéus
Utvecklingsledare Ljungby kommun

 

Digitala uppdragsutbildningar

Några av våra populäraste uppdragsutbildningar kan genomföras på distans redan nu.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer