Privatperson Logga in

Studentlitteratur och Learnify i samarbete för enklare e-utbildning

Digitala utbildningar är en framtidsfråga för många branscher. Med en webbaserad utbildning kan deltagarna genomföra utbildningen var de vill, när de vill och i sin egen takt. Det innebär effektivt lärande för alla parter.

Idag finns det gott om tekniska lösningar, plattformar och nya innovationer. Uppgiften att skapa utbildningen och dess innehåll är dock fortfarande lärarens, beställarens eller den utbildningsansvarigas. Manus, texter, bilder och filmer behöver skrivas, granskas, spelas in och förädlas för att utbildningen ska bli bra. Det kan kännas svårt, men behöver inte vara det. Vi hjälper dig.

Studentlitteratur och Learnify erbjuder ett partnerskap som ger tillgång till vår samlade kompetens inom utbildningslösningar, från start till mål. Tillsammans skapar vi det just er organisation behöver.

Projektledning och redaktionell expertis

Vi har gedigen kunskap inom utbildning, pedagogik, produktionsprocesser och framställning och ett mycket stort nätverk av välmeriterade författare och experter.

Produktion av skräddarsytt innehåll

Vad behöver utbildningen innehålla och hur förmedlas det på bästa sätt? Vi hjälper er med manusförfattande, formgivning, film och animation utifrån era specifika behov.

Komplett teknisk plattform

Vi erbjuder en komplett teknisk plattform för distansutbildning och digitala moduler. Den som tar del av utbildningen behöver bara en dator eller surfplatta.

Distributionssystem och administration

Via vårt system distribuerar du enkelt utbildningen till rätt personer. Du kan publicera olika slags material till olika målgrupper, uppdatera det och följa upp användningen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Hur går det till?

Hur går det till när vi skapar en e-utbildning? Våra projekt består oftast av sex projektfaser: analys och koncept, storyboarding, manus, produktion, leverans och uppföljning. Tillsammans ser vi till att innehållet håller hög kvalitet och har hög pedagogisk höjd. Våra experter på lärande, utbildning och produktion garanterar kvalitet genom hela processen och du har inflytande och inblick hela vägen. Då blir resultatet som allra bäst.  

Om Studentlitteratur

Studentlitteratur vill förbättra lärandet och skapa resultat för elever, studenter, lärare och andra yrkesverksamma. Oavsett form och förpackning är idén alltid densamma. Allt vi gör bygger på vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och målgruppsanpassade pedagogiska upplägg och metoder. Det är därför vi är Sveriges ledande utbildningsförlag.

Kontakta mig för dialog

Jens Fredholm  
Förläggare  
Studentlitteratur AB  
0765- 38 21 58  
jens.fredholm@studentlitteratur.se  

Om Learnify

Learnify är ett tongivande edtechföretag som hjälper organisationer och företag att skapa förändring genom effektiv utbildning. Vi har lång erfarenhet av att jobba med lärande och kompetensutveckling och våra utbildningar inom bland annat bank och finans, försäkring, skola och samhällsbyggnad baseras på väl beprövade metoder och verktyg.  

Kontakta mig för dialog

Per Brahm
VD
Learnify Edtech AB
0707- 95 63 07
per.brahm@learnify.se

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer