Sverige
Privatperson Logga in

Välkommen till digital långfrukost med Studentlitteratur

Kostnadsfria minikonferenser för dig som är ledare i skolan

Med digital långfrukost vill vi på Studentlitteratur ge dig ett smakprov ur vårt kompetensutvecklingserbjudande. Vi bjuder därför in till digital långfrukost under vårterminen där du får ta del av några av våra inspirerande föreläsare och författares tankar samtidigt som vi avnjuter en god frukost tillsammans.

Kaffet får du i detta fall fixa själv, men vi hoppas att vi snart kan bjuda på det också. Välkommen med din anmälan!

Digital långfrukost 27 april

09:00 Få fler pojkar att lyckas i skolan med Fredrik Zimmerman

På de flesta skolor presterar pojkar som grupp sämre än flickor. Fler pojkar än flickor går ut grundskolan utan ett fullständigt betyg. Frågan är vad man på skolnivå kan göra för att ändra på detta.

10:00 Extra anpassningar och särskilt stöd med Maja Lindqvist

Maja samtalar om skillnaden mellan ledning och stimulans, extra anpassningar och särskilt stöd. Hur kan skolan kvalitetssäkra arbetet?

11:00 Förebyggande arbete i skolan med Maja Lindqvist

Ett förebyggande arbete innebär att minska konsekvenserna av uppmärksammade riskfaktorer genom att stärka skyddsfaktorerna. Men hur genomför man ett sådant arbete? Maja Lindqvist ger exempel på hur ett förebyggande arbete kan genomföras i praktiken.

 

Anmäl dig

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer