Sverige
Privatperson Logga in

Nypon och Vilja förlag – en del av Studentlitteratur

Nypon och Vilja förlag är sedan den 1 januari 2020 en del av Studentlitteratur. Det som förenar oss är vår starka vilja att främja tillgången till kunskap.

Redan 2018 köpte Studentlitteratur Nypon förlag och Vilja förlag, som publicerar lättläst litteratur för barn och vuxna, men först vid årsskiftet 2019-2020 uppgick dessa i Studentlitteratur. Nu finns Nypon och Viljas redaktion och medarbetare på Åkergränden 1 i Lund. Varumärkena Nypon förlag respektive Vilja förlag finns kvar och kommer fortsätta att synas på våra produkter.

I och med att Nypon förlag och Vilja förlag blivit en del av Studentlitteratur, har vi fått nya möjligheter till utbyte med varandra. Studentlitteratur är Sveriges ledande utbildningsförlag med förmåga att stödja lärare, bibliotekarier och läsare i det språkstimulerande arbetet som är centralt för Nypon och Vilja förlag. Samtidigt får Studentlitteratur en bredare kunskapsbas att stå på i vårt arbete att tillgängliggöra kunskap för alla.

Kontakta Nypon och Vilja förlags redaktion:

Telefon:  046-31 20 02 (vxl)

Mail: info@nyponforlag.se, info@viljaforlag.se

Kontakta Nypon och Vilja förlags kundservice:

Telefon: 046-31 22 00

Mail: kundservice@nyponochviljaforlag.se

Klicka här för att komma till Nypon förlags hemsida

Klicka här för att komma till Vilja förlags hemsida

Läs mer om Studentlitteraturs förvärv av Nypon och Vilja förlag

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer