Servering och dryckeskunskap Elevbok

Skickas följande arbetsdag

399 kr

inkl moms

Läs mer Stäng

Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten … Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt. I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivn...

Information

ISBN:

9789144038483

Utgivningsår:

2001

Revisionsår:

2006

Artikelnummer:

30212-02

Upplaga:

Andra

Digital produkt

Giltighetstid från aktivering:

4 år

Licensinformation:

Systemkrav

Författare

Larry Bokstad

Staffan Eriksson

Staffan Eriksson Utbildad servitör och hovmästare på Hasselbackens restaurangskola i Stockholm (inkl. specialutbildningar i Schweiz). Har därefter ...

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer