Sverige
Privatperson Logga in

Favorit matematik 1A Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Skickas följande arbetsdag

551 kr

exkl moms

Läs mer Stäng

I lärarpaketet ingår digitala resurser, en tryckt lärarhandledning och tryckt facit. Det uppskattade och välfyllda lärarpaketet innehåller allt du behöver i form av inspiration och konkreta verktyg för en kommunikativ och varierad matematikundervisning. Använd innehållet som ett smörgåsbord och välj det som passar bäst för din elevgrupp. Till varje lektion finns det stöd, fakta, inspiration och tips under följande rubriker: Lektionens innehåll Lektionens mål Koppling till läroplanen Frågor ...

Mer information 

Läs mer om Favorit matematik 1A Lärarpaket

 

Föräldraguider till Favorit matematik

Första gången ditt barn ska arbeta i Favorit matematiks digitala läromedel behöver ni skapa konto och aktivera det digitala läromedlet.

Skapa konto och aktivera läromedel åk F-3

Har ditt barn redan börjat arbeta i det digitala läromedlet men behöver hjälp med att logga in hittar du en guide här.

Logga in i ett aktiverat läromedel

Inför höstterminen 2017 utökades Favorit matematiks digitala läromedel med interaktiva TRÄNA-rutor. Övningarna är de samma som i elevens bok, men kan nu övas digitalt.

Guide till TRÄNA-rutorna åk F-3

Instruktionsguider till Favorit matematik

Första gången dina elever ska arbeta i Favorit matematiks digitala läromedel behöver ni skapa konto och aktivera det digitala läromedlet. Du som lärare gör likadant för att aktivera lärarhandledningens digitala resurser.

Skapa konto och aktivera läromedel

När du har loggat in och aktiverat lärarhandledningens digitala resurser till Favorit matematik kan du som lärare skapa klassrum. I klassrummet kan du dela ut uppdrag till dina elever och följa deras aktivitet bland Favorit matematiks interaktiva övningar.

Skapa klassrum till Favorit matematik

Inför höstterminen 2017 utökades Favorit matematiks digitala läromedel med interaktiva TRÄNA-rutor. Övningarna är de samma som i elevens bok, men kan nu övas digitalt.

Guide till TRÄNA-rutorna åk F-3

Information

Avsedd för:

Åk 1

Licensförfattare:

Översättare:

Cilla Heinonen

ISBN:

9789144128658

Utgivningsår:

2012

Revisionsår:

2019

Artikelnummer:

35985-02

Upplaga:

Andra

Sidantal:

232

Digital produkt

Giltighetstid från aktivering:

Tills vidare

Licensinformation:

Systemkrav

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer