Sverige
Privatperson Logga in

Livsmedelsvetenskap

Skickas följande arbetsdag

553 kr

exkl moms

Läs mer Stäng

Gott, hälsosamt, prisvärt, säkert, miljövänligt – livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt ämne som belyser mat ur olika perspektiv. Forskning visar betydelsen av att kunna hantera, producera och värdera livsmedel. Att tillaga och förvara mat optimalt höjer kvaliteten och kan dessutom vara ett sätt att bevara miljön. Den nya upplagan av Livsmedelsvetenskap ger svar på aktuella frågor som rör hela kedjan från odling och uppfödning till den ätfärdiga maträtten och förklarar många av de fakt...

Boken vänder sig i första hand till studenter på högskola/universitet men också till alla andra vetgiriga och matintresserade personer, både konsumenter och de som har mat till yrke. En användbar och välkommen röst bland alla kokböcker, dieter och livsstilsråd.

Information

ISBN:

9789144095677

Utgivningsår:

2007

Revisionsår:

2014

Artikelnummer:

32124-02

Upplaga:

Andra

Sidantal:

384

Författare

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer