Sverige
Privatperson Logga in

Livsmedelsvetenskap - Digitalt

388 kr

exkl moms

Läs mer Stäng

Gott, hälsosamt, prisvärt, säkert, miljövänligt - livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt ämne som belyser mat ur olika perspektiv. Forskning visar betydelsen av att kunna hantera, producera och värdera livsmedel. Att tillaga och förvara mat optimalt höjer kvaliteten och kan dessutom vara ett sätt att bevara miljön. Den nya upplagan av Livsmedelsvetenskap ger svar på aktuella frågor som rör hela kedjan från odling och uppfödning till den ätfärdiga maträtten och förklarar många av de fakt...

Information

ISBN:

9789144145662

Utgivningsår:

2007

Revisionsår:

2014

Artikelnummer:

32124-DB02

Upplaga:

Andra

Digital bok

Giltighetstid från aktivering:

6 mån

Licensinformation:

Systemkrav

Författare

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer