Logga in
Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Handlar som: Privatkund

Priserna visas inklusive moms och du betalar med Klarna


Priserna visas exklusive moms, du kan betala med Klarna eller faktura

Att läsa vetenskapliga artiklar och rapporter

- grunden för en evidensbaserad vård

Skickas följande arbetsdag

Oavsett professionstillhörighet eller akademisk nivå utgör denna bok en ständigt användbar följeslagare för alla studerande och redan yrkesverksamma inom hälso- och sjukvården. På ett heltäckande och pedagogiskt sätt förklarar författaren grunden för en evidensbaserad vård, som utgörs av att förmågan att kritiskt granska vetenskapliga artiklar och rapporter, samt avgöra hur resultaten från dessa kan omsättas i praktiken. Detta är första gången denna bästsäljare publiceras på svenska, medan or...

Läs mer

Oavsett professionstillhörighet eller akademisk nivå utgör denna bok en ständigt användbar följeslagare för alla studerande och redan yrkesverksamma inom hälso- och sjukvården. På ett heltäckande och pedagogiskt sätt förklarar författaren grunden för en evidensbaserad vård, som utgörs av att förmågan att kritiskt granska vetenskapliga artiklar och rapporter, samt avgöra hur resultaten från dessa kan omsättas i praktiken. Detta är första gången denna bästsäljare publiceras på svenska, medan originalet har reviderats för fjärde gången. Boken har bevarat sin vinnande stil och har samtidigt utökats till att nu även innehålla: noggrant reviderade och uppdaterade kapitel om litteratursökning, kvalitativ forskning, systematiska översikter och införandet av en evidensbaserad praktik. Två nya kapitel, om kvalitetsförbättring och det framväxande området komplexa interventioner, har tillkommit. Boken kommer att uppskattas av alla som vill skapa de bästa förutsättningarna för en fortsatt evidensbaserad vård genom att kritiskt granska, sammanställa och implementera vetenskapliga resultat.

Stäng

Varje ST-läkare i allmänmedicin bör ha tillgång till Trisha Greenhalgs bok. Den är värd att stå på listan över kurslitteratur för varje forskningsmedodikkurs för ST-läkare, och då inte alls bara för allmänläkare.

Översättningen är välgjord med tillägg av svenska referenser. Författaren erbjuder med denna bok en god introduktion till EBV för studenter såväl som alla yrkesverksamma i vårdrelaterade professioner.

Information

Författare:

Trisha Greenhalgh

Översättare:

Inger Bolinder-Palmér
Kristina Olsson

ISBN:

9789144072715

Utgivningsår:

2012

Artikelnummer:

35606-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

309
 ;

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer