Privatperson Logga in

Rorsmans Dermatologi Venereologi

Skickas följande arbetsdag

692 kr

exkl moms

Läs mer Stäng

Denna lärobok i hud- och könssjukdomar utkom 1972 i sin första upplaga och har sedan dess använts flitigt i den svenska läkarutbildningen. För att hedra minnet av den förutvarande huvudredaktören, professor Hans Rorsman, benämns boken alltsedan föregående upplaga Rorsmans Dermatologi Venereologi. En redaktionskommitté bestående av representanter från Sveriges alla universitetshudkliniker har nu arbetat fram en ny upplaga. Alla kapitel har grundligt bearbetats och kompletterats både vad gäller...

Information

Illustratör:

Åse Björnberg Lidholm
Ragnar Mårtensson ;

ISBN:

9789144119106

Utgivningsår:

1973

Revisionsår:

2017

Artikelnummer:

802-09

Upplaga:

Nionde

Sidantal:

440

Författare

Anders Vahlquist

Anders Vahlquist är professor emeritus i dermatologi och venereologi vid Uppsala universitet samt f.d. chefredaktör för Acta Dermato-Venereologica.

Charlotta Enerbäck

Charlotta Enerbäck är professor i dermatologi och venereologi samt överläkare vid hudkliniken, Universitetssjukhuset i Linköping.

Magnus Lindberg

Magnus Lindberg är professor i dermatologi och venereologi samt överläkare vid hudkliniken, Universitetssjukhuset i Örebro.

Katarina Lundqvist

Katarina Lundqvist är medicine doktor och överläkare vid hudkliniken, Skånes universitetssjukhus, Lund.

Elisabet Nylander

Elisabet Nylander är professor i dermatologi och venereologi samt överläkare vid hud- och STD-kliniken, Norrlands universitetssjukhus, Umeå.

John Paoli

John Paoli är docent och överläkare vid hudkliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg.

Ola Rollman

Ola Rollman är docent och tidigare universitetslektor i dermatologi och venereologi vid hudkliniken, Akademiska sjukhuset, Uppsala.

Carl-Fredrik Wahlgren

Carl-Fredrik Wahlgren är professor i dermatologi och venereologi samt överläkare i dermatologi och venereologi vid Tema Inflammation och Infektion,...

Mats Bjellerup

Mats Bjellerup, docent, överläkare, specialitetsföreträdare, Enheten för hudsjukdomar Helsingsborgs lasarett, Helsingborg.

Göran Bratt

Göran Bratt, docent, Venhälsan, Stockholms läns landsting.

Ylva-Britt Wahlin

Ylva-Britt Wahlin, docent, institutionen för odontologi, Umeå universitet.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer