Sverige
Privatperson Logga in

Storytelling

Marknadsföring i upplevelseindustrin

Skickas följande arbetsdag

286 kr

exkl moms

Läs mer Stäng

De senaste åren har det talats mycket om storytelling. Men vad innebär det egentligen – gamla nyheter, tillfälligt modeord eller viktigt strategiskt verktyg som kommit för att stanna? Och framför allt, hur kan man medvetet arbeta med det? Den här boken reder ut begreppen och ger exempel på hur man kan använda storytelling som marknadsföringsverktyg. Teori blandas med praktik och vi får ta del av många väldokumenterade fallstudier. Boken behandlar främst marknadsföring av hotell, restauranger ...

Storytelling. Marknadsföring i upplevelseindustrin är en högaktuell, proffsig analys av "berättelseekonomin". Lena Mossberg och Erik Nissen Johansens bok är effektivt upplagd både för den primära målgruppen, marknadsförare, men också som kulturdokument för en bred läsarkrets.

Gillar skarpt temat. När jag läser boken känner jag igen historierna. Boken öppnade mina ögon och gav mig aha-upplevelser och idéer till andra historier man skulle kunna skriva. Jag vet ett par personer jag skulle vilja ge denna bok till.

Det senaste åren har det talats mycket om storytelling. Den här boken reder ut begreppen och ger konkreta exempel på hur du kan använda tekniken som markandsföringsredskap.

Boken reder ut begreppen i teori och praktik och ger många bra exempel. Du får veta hur storytelling bidrar till att skapa en helhetsbild av ett koncept, gestalta ett varumärke och skapa en upplevelse för kunderna.

Information

ISBN:

9789144039787

Utgivningsår:

2006

Artikelnummer:

32068-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

183

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer