Sverige
Privatperson Logga in

Marknadsföringsboken

(bok + digital produkt)

Skickas följande arbetsdag

511 kr

exkl moms

Läs mer Stäng

Marknadsföringsboken ger heltäckande kunskaper på grundläggande kurser i marknadsföring vid universitet och högskola samt kurser för yrkesverksamma personer. Boken är modern och praktisk, men vilar på stadig teoretisk grund. Den förklarar både överskådligt och uttömmande hur marknadsföringens olika delar hänger ihop. Ofta med svenska exempel. I boken kan man följa marknadsföraren Anna som arbetar på ett fiktivt företag, modekedjan TrendLine, och de problem hon ställs inför – och hur hon löser...

“Ett väl balanserat innehåll och ett fantastiskt bra upplägg som känns modernt och aktuellt. Bokens sätt att låta studenten följa ett företags tankar kring olika koncept skapar helhet och en bredare förståelse för hur de olika delarna hänger ihop”

“Mossberg och Sundströms bok är ett mycket pedagogiskt läromedelsverktyg för både studenter och lärare i marknadsföring”

“Tänk om vi ändå hade haft den här boken när vi läste första året. Då hade vi fattat vad marknadsföring var redan från början.”

Information

ISBN:

9789144056180

Utgivningsår:

2011

Artikelnummer:

33477-01

Upplaga:

Första

Sidantal:

394

Digital produkt

Giltighetstid från aktivering:

5 år

Licensinformation:

Systemkrav

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer