Privatperson Logga in

Undervisning som skapar engagemang

Uppdragsutbildning

Målgrupp Lärare i grundskola och gymnasium. Gamification, med andra ord spelifiering, handlar om att i undervisningen använda de spelmekanismer och drivkrafter som väcks av spel för att öka elevens engagemang. Gamification handlar om hur pedagogik, kognitionsvetenskap och psykologi kan samspela för att öka engagemang, inkludering, och arbetsglädje i skolan. Adam Palmquist har under många år arbetat framgångsrikt utifrån dessa teorier med elever, och delar i sin utbildning med sig av bakomliggande forskning och konkreta exempel på hur detta kan se ut i konkreta undervisningssituationer. Genomförande Föreläsning halvdag Mål Få kunskap om hur man kan använda spelmekanismer i den pedagogiska vardagen.

Vill du veta mer?

Läs vår intervju med Adam Palmquist.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer