Sverige
Privatperson Logga in

Kooperativt lärande (2-dagars Workshop, steg 2)

Seminarium

Om utbildningen inte kan genomföras på plats pga. pandemin, genomförs den istället digitalt. Går även att boka som digital utbildning. Kontakta oss gärna för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se Målgrupp Lärare i grund- och gymnasieskolan. Utbildningen kräver förkunskaper och praktisk erfarenhet. Med fördel ska man ha läst Grundbok i kooperativt lärande (Studentlitteratur) och/eller deltagit på Workshop i kooperativt lärande (Studentlitteratur) eller motsvarande. Beskrivning Kooperativt lärande är ett sätt att organisera samarbete och lärande mellan elever. I det kooperativa lärandet har läraren en ytterst viktig och styrande roll. Det är både ett förhållningssätt och en metodik. Kooperativt lärande sammanfattas som ett lärande som utgår från samarbete. Det här är en utbildning för dig som redan idag arbetar med kooperativt lärande i klassrummet och vill ta nästa steg i din utveckling. Workshopen berör hur man använder kooperativt lärande för att stärka kunskaper för eleverna inom skolans alla ämnen. Under utbildningen ges tid för värdefullt erfarenhetsutbyte med möjlighet att dela utmaningar och framgångsfaktorer med andra lärare för att själv komma vidare. Dessutom får du metoder för att implementera KL på din skola samt flera nya nyckelstrategier för att lyckas med kooperativt lärande. Genomförande Workshop 2 dagar Om utbildningen inte kan genomföras på plats pga. Pandemin, genomförs den istället digitalt. Går även att boka som digital utbildning. Kontakta oss gärna för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se Mål Få fler nyckelstrategier för att lyckas med KL, erfarenhetsutbyte samt lära sig hur man kan använda KL för att stärka elevernas kunskaper inom skolans olika ämnen.

Seminarietillfällen

Du som undervisar eller arbetar inom utbildningssektorn kan boka seminarietillfällen. Vänligen logga in nedan.

Logga in

Om du som privatperson är intresserad av att delta på ett seminarium, kontakta kundservice så hjälper vi dig.

Stockholm

Boka-tidigt-pris

2021-05-06, 9.00 - 17.00

3995 kr
exkl moms
Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer