Privatperson Logga in

Ja tack, hjärna ett smart lärande!

Seminarium

MÅLGRUPP Lärare i grundskola och gymnasium samt rektor OM UTBILDNINGEN En föreläsning med fokus på undervisning som “öppnar dörren” till mer aktiva och engagerade elever. Förstår vi oss på hjärnan kan vi också förstå hur vi kan samarbeta med den, som till exempel hur vi hjälper eleverna att hitta sina ”startkablar”. Med minnet och lärandet i fokus tipsar de om digiloga verktyg som kan användas för att öka elevaktiviteten i klassrummet, struktur, samarbete och repetition. Joanna Lundin och Patricia Diaz, två av Sveriges ledande pedagoger inom sina respektive ämnen, erbjuder här ett utbildningstillfälle med utgångspunkt i läroplanen och mångårig gemensam erfarenhet från klassrummet. GENOMFÖRANDE Utbildningen genomförs som föreläsning 3 timmar. Föreläsningen sker både på plats i Stockholm och digitalt. Välj det som passar dig bäst! MÅL Under utbildningstillfället diskuterar Joanna och Patricia bland annat begreppen inkludering och digitalisering, vad olika NPF-diagnoser kan innebära samt hjärnan och dess kognitiva funktioner kopplade till den fysiska och digitala lärmiljön. Syftet är att få med sig digiloga (digitala + analoga) verktyg för att bli bättre på att planera undervisning med fokus på att främja alla elevers kunskapsutveckling. Välkomna till en dag för information (åh fan), inspiration (wow) och repetition (just det)!

Seminarietillfällen

Du som undervisar eller arbetar inom utbildningssektorn kan boka seminarietillfällen. Vänligen logga in nedan.

Logga in

Om du som privatperson är intresserad av att delta på ett seminarium, kontakta kundservice så hjälper vi dig.

Stockholm

Boka-tidigt-pris

2020-11-26, 9.00 - 12.00

995 kr
exkl moms
Digital utbildning

Boka-tidigt-pris

2020-11-26, 9.00 - 12.00

995 kr
exkl moms
Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer