Sverige
Privatperson Logga in

Arbeta inkluderande med digitala verktyg

Uppdragsutbildning

MÅLGRUPP Lärare i grundskola och gymnasium samt rektor OM UTBILDNINGEN Hur kan digitala verktyg på olika sätt stötta elever med kognitiva utmaningar i skolvardagen? Med utgångspunkt i läroplanen och mångårig gemensam erfarenhet resonerar Joanna Lundin och Patricia Diaz, två av Sveriges ledande pedagoger inom respektive ämne, kring utmaningar och möjligheter kopplade till frågan. De talar bland annat om vad NPF och kognitiva utmaningar är och innebär, hjärnans funktion samt den fysiska och digitala lärmiljön. I workshoppen får du enskilt och tillsammans med andra skissa på ett undervisningsmoment och prova på olika digitala verktyg kopplat till det. Allt för att din förmåga att anpassa undervisningen för att gynna alla elevers kunskapsutveckling ska öka. GENOMFÖRANDE Workshop halvdag MÅL Du får med dig konkreta verklighetsnära verktyg som gagnar alla elevers kunskapsutveckling.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer