Sverige
Privatperson Logga in

21 vägar till kunskapstörst

Uppdragsutbildning

Målgrupp Personal i grundskolans tidigare år. Föreläsningen är en fortsättning på Grej of the Day men fungerar lika bra för dig som inte kommit igång att greja än. Grej of the day (GOTD) är en av de senaste årens mest uppskattade undervisningsinnovationer. I detta seminarium visar Micke Hermansson, upphovsmannen till GOTD, varför de olika elementen i GOTD är framgångsrika. Genom att botanisera bland de bästa retorikerna och de mest framgångsrika pedagogerna och forskarna söker han svar på frågorna: Hur når man fram till sina åhörare? Hur får man dem att lära och minnas? Välkommen till ett seminarium som bjuder på såväl forskning som beprövad erfarenhet – och en stor portion humor. Det här är grejen för dig! Genomförande Föreläsning halvdag Mål Få med sig praktisk användbara tekniker, förankrade i hjärnforskning och retorik, som hjälper dig som lärare att nå fram till alla.

Vill du veta mer?

Läs vår intervju med Micke Hermansson.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer