Inkludering i praktiken

Uppdragsutbildning

Joanna Lundin visar hur vi genom att anpassa skolan för att möta våra elevers behov också kan utveckla hela verksamheten utan stora kostnader. Hon delar med sig av sin kunskap om funktionsvarianter. Med utgångspunkt från den egna erfarenheten som NPF-pedagog sätter hon sedan det dagliga arbetet i fokus och visar på enkla men effektiva metoder och strategier som gagnar inte bara elever med NPF utan alla elever. Det handlar exempelvis om vårt förhållningssätt och bemötande gentemot våra elever men också om hur vi ordnar den fysiska lärmiljön. Genomförande Föreläsning/workshop halvdag/heldag. Boken En skola som fungerar – för alla (Studentlitteratur 2017) passar att läsa i samband med föreläsningen/workshopen. Mål Utbildningen ger konkreta och handfasta kunskaper om hur man kan anpassa och utveckla skolan så att vi bättre möter elevernas behov. Vid en workshop finns tillfälle att fördjupa kunskapen och utveckla arbetssättet. Målgrupp Utbildningen vänder sig till personal inom grundskolan och gymnasiet och deras rektorer samt andra med ledningsfunktion inom skolan.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer