Sverige
Privatperson Logga in

Kooperativt lärande (workshop steg 3)

Uppdragsutbildning

Om utbildningen inte kan genomföras på plats pga. pandemin, genomförs den istället digitalt. Går även att boka som digital utbildning. Kontakta oss gärna för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅLGRUPP Denna kurs riktar sig mot verksamma lärare som har gått steg 1 och steg 2 (eller motsvarande) och har arbetat med kooperativt lärande med sina elever under minst ett till flera år. OM UTBILDNINGEN/SEMINARIET Vill du dela erfarenheter med andra i liknande situation, diskutera utmaningar och ta nästa steg på din kooperativa resa? Då är denna heldagsutbildning för dig! I kursen gräver vi djupare kring vad kooperativt lärande är och diskuterar ny klassrumsforskning inom området. Du får pröva på att lösa utmaningar med kunniga kollegor samt dela med dig av dina bästa tips. Kursen syftar till att ge dig både nya infallsvinklar samt kunskap om vad samarbete behöver för att vara effektivt. GENOMFÖRANDE En heldag i Stockholm där deltagarna får möjlighet till erfarenhetsutbyte och fördjupat lärande kring kooperativt lärande. Om utbildningen inte kan genomföras på plats pga. Pandemin, genomförs den istället digitalt. Går även att boka som digital utbildning. Kontakta oss gärna för ett förslag på upplägg uppdragsutbildning@studentlitteratur.se MÅL Goda kunskaper om vad som gör att kooperativt lärande fungerar Strategier för problemlösning tillsammans med kollegor Kunskaper om lärarens viktiga insats i ett samarbetade klassrum Sätta ord på sina egna kunskaper i erfarenhetsutbyte med andra Efter kursen får du ett fint diplom som visar de kunskaper du förvärvat. För diplom krävs Steg 1 och Steg 2 eller motsvarande kunskaper samt genomförd Steg 3-utbildning.

Seminarietillfällen

Inga planerade tillfällen.

Bokningsförfrågan

Denna utbildning kan bokas till det tillfälle och den plats som bäst passar era behov. Kontakta oss för vidare diskussion om hur just er utbildning kan se ut.

Bokningsförfrågan

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer